Vandtæt Bluetooth 3.0 Højttaler Bærbare Udendørs Trådløse Mini Højttalere, Højttalere med sugekop til iphone Samsung SPC6


Ny vare

kr58.23

kr83.17

-29%Tags: blootooth højttaler mi, activ udendørs højttaler, aktive højttalere professionel, samsung galaxy, bt kolonne, bluetooth højttaler, højttaler, vifa højttaler 4, bt højttaler, big blue tooth højttaler.

SPECIFIKATIONER

Input : DV-5V/600MA

Output : 5W THD+N≤10% (1 khz/0 db)

Batteri : 3,7 V/500mAh

Oplægsholder : Svar: 45mm 4 Ω/5W

Vægt : 152g

Frekvens Rækkevidde : 120 hz-20KHz

S/N : ≥90dB

Produkt Størrelse : W87*D45*H95mm

Gå tid: 3-4.5 timer

Standby-tid : 1week

sort blå grøn rød

Farve information:

1. Vi arbejder meget hårdt på at yde den bedste repræsentation af stil og farve af produktet gennem vores billeder og beskrivelser.

2. Som Køber er det dit ansvar at læse og forstå den farve beskrivelse, da det er farven på den vare, du køber.Hvis du er i tvivl, bedes du e-mail for afklaring.

3. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

4. Vælg dit produkt forsigtigt og stille alle spørgsmål inden budgivning.Vi elsker spørgsmål, så spørg væk!

Forsendelse Vilkår :

1. Varen vil blive sendt ud med Air Mail via Kina Post Air Mail kontor inden for 1-3 hverdage efter modtagelsen af ryddet betaling.

2. Det tager cirka 20-35days.Andre lande 25-50days.

3. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

4.Engang Luftpost kan gå glip af nogle indlæg poser, vil vi refundere prisen på den vare, undtagen den shipping gebyr, når du ikke kan få din vare.

5. Vi byder velkommen til købere over hele verden.

6.Forsendelse til hele Verden.

Feedback :

Hvis du er tilfreds med vores service og produkt: Vi forventer, at den positive feedback og 5 stjerner detaljeret sælgeren Rating, Vi vil gøre det samme for dig.hvis du har enhver problem eller ikke er tilfreds med vores produkt og service, er du velkommen til at kontakte os når som helst, før du lader andre feedback, vil vi svare dig inden for 24 timer.Nyde shopping her!

Venligst sætte det produkt, du kan lide, i indkøbsvognen!Din tilfredshed er vores arbejde hårdt drivende kraft er blevet forbedret!Tak!

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, så klik på vores hjemmeside: http://Bbhandel.dk/store/1474067 og gem dine favoritter, til næste gang du praktisk landing!

Husk vores butik navn: Køb elektronisk supermarked Butik

Særlig Funktion Mini, Trådløse, Bærbare
Voice control No
Udgangseffekt 3W
Ladespænding 5.0 V DC
Funktion INGEN
Strømkilde AC
Nominel effekt 3W
Model-Nummer C6
Kabinet Materiale Plast
Vandtæt Ja
Mærke REDAMIGO
Kanaler 2 (2.0)
Materiale Plast
Støtte APP No
Skærm No
Batteri Ja
Afspilning Funktion Andre
Input Power(W) 25 W
Understøtter Hukommelseskort Ja
Indbygget Mikrofon Ja
Intelligent Personlige Assistent INGEN
Type Passiv
Højttaler Type Surround
Bruger Bærbare Lyd-Afspiller, Mobiltelefon, Computer
Frekvensområde Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Meddelelse USB
Trådløse Type Bluetooth
Arbejdsafstand 5-15 m
Støtte Apt-x No
Fjernbetjening No
Lyd Crossover Full-Range
PMPO 3W
Antallet af Højttaler-Kabinettet 1

Skriv en anmeldelse

Vandtæt Bluetooth 3.0 Højttaler Bærbare Udendørs Trådløse Mini Højttalere, Højttalere med sugekop til iphone Samsung SPC6

Vandtæt Bluetooth 3.0 Højttaler Bærbare Udendørs Trådløse Mini Højttalere, Højttalere med sugekop til iphone Samsung SPC6

Relaterede varer