Kid Spil Telt Børn Playhouse Indendørs Udendørs Toy Play House for Dreng Pige Perfekt til Fødselsdag Gave


Ny vare

kr152.29

kr262.54

-41%Tags: indendørs legehus, diys børn telt, kawaii billede, barn telt, tipi telt børn drenge, vogn, telt, camping, spil udendørs, camp udendørs telt, smoby playhouse uk, børn telt.

Støtte dropshipping og engrossalg.

100% Original og med fri efter-salg garanti. [GIVE DEN GAVE, som DE VIL HUSKE for EVIGT]- Leder du efter det perfekte udendørs eller indendørs spille telt for at skabe en konge i ethvert hjørne af huset til din kæreste, børn?Du har lige fundet Det.Dette telt er designet med alle de bekvemmeligheder for børn at få maksimal Sjov.Denne kid telt er en af de mest Fantastiske børn, legetøj big time.Det er helt sikkert en vinder og efter denne gave, som de vil elske dig for evigt.

[STOR PLADS NOK]-give en stor og farverig privat rum for børnene at spille, læse eller gøre noget, de ønsker, med vennerne, hjælpe dine børn til at blive mere uafhængige og sociale.Efterlade dig mere tid til hus, arbejde eller fritidsaktiviteter osv., når børnene er besat med sjove at spille legetøj inde i teltet.

[LET INSTALLATION]- Børn playhouse telt opsættes på få minutter, uden brug af værktøj for montering.Let at rengøre: alt hvad du behøver, er en våd klud og mild sæbe til forsigtigt at rengøre dette rumskib, legehus og legetøj til drenge og piger.Barnet telt er deres egen ical-land, et personligt rum for dem, hvor deres inspirationer vil så meget nemmere.

[SUPERIOR-MATERIALE og TAGE DEN TIL et sted]- 100% polyester dække, lavet af holdbart vandtæt stof.lette og bærbare til at tage spillet telt op overalt i kompakt opbevaring taske.Let lille barn telt med vandtæt gulv er perfekt til hjemmet, baggård, parker, fester, daginstitutioner og flere lejlighed.

[DEN PERFEKTE ICAL KING FOR DINE BØRN]- Dette spil telt vil helt sikkert være den mest sjov og hyggelig del af dit hjem!De vil elske denne ical slottet for at spille, lege, og iine for timer!Det kan også være deres hemmelige skjulested til at læse, slappe af eller sove!Dit kæledyr, hunde og katte vil elske det!Gå ikke glip af!

Style: frugt hus / dessert house

Farve: farvet

Materiale: polyester

Størrelse: 113.5x97x77cm

Pakkens Indhold:

1 x børn telt

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Bbhandel.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Bbhandel.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

Certificering INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Polyester

Skriv en anmeldelse

Kid Spil Telt Børn Playhouse Indendørs Udendørs Toy Play House for Dreng Pige Perfekt til Fødselsdag Gave

Kid Spil Telt Børn Playhouse Indendørs Udendørs Toy Play House for Dreng Pige Perfekt til Fødselsdag Gave

Relaterede varer