Titanium Stud Bolt M4 M5 M6 Socket Stop Skrue Oprindelige Ti Farve, som ikke er Poleret Hexagon Socket Ti Skruer Ti Fastener 12pcs


Ny vare

kr61.51

kr66.87

-8%Tags: m2 5 titanium bolt, m12 skrue, titanium møtrik m10, m5 skrue af titanium, service titanium, skrue m6 titanium, trykke titanium bolte motorcykel, bolt m6, bolte u, m5x10 skrue.

BESKRIVELSER

Tilstand: Brand new i neutral pakke

Materiale: Titanium Grade 2

Hoved: Som vist

Størrelse: M4, M5 og M6, Ikke standard størrelse kan være produceret

Farve: Original Ti farve, ikke poleret

Andre: 12/120 stk pr masse

Applikationer: Ramme, Håndtaget, skivebremser, vandflaske beslag ...

De Modeller Af M6

1. Titanium skruer er bedst kendt for at være stærk, let og meget modstandsdygtige over for korrosion.En ejendom, der skiller sig ud i forhold til andre metal er, at titanium skruer har den højeste styrke-til-vægt-forhold med en massefylde på 4.51 g /cm3.

2. Titanium er 4 gange stærkere end 316 rustfrit stål på næsten halvdelen af vægten.Dette gør titanium skruer ideel til applikationer, der kræver både lethed af vægt og fremragende styrke.

3 .Titanium skruer er fuldt resistente over for løsninger af chlorider, hypochlorites, chlorater, perchlorater og chlordioxid.

4. Titanium skruer er også et fremragende materiale til at forhindre, at havvand korrosion.

1. Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

2. Kun spores anbefalet post vil vi bruge til ordrer.Tracking nummer vil blive opdateret i den rækkefølge, eller i den rækkefølge besked, når overførslen er foretaget.Du kan se den tracking oplysninger efter et par dage efter den tracking antal indlæg.Velkommen til at kontakte vores salgs-person for at få hjælp, hvis du ikke er i stand til at spore din pakke.

3. For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder Bbhandel.dk Standard Shipping, ePacket, Singapore Indlæg, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, POST NL, Tyrkiet Indlæg osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

4. For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, Saver UPS&Fremskyndet, DHL, DPEX er for det meste bruges.Bbhandel.dk Premium Forsendelse, EMS, Jodle, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.For magneter, kan det tage 1-2 dage mere.

1. Bedes forlade os 5-stjernede DSR bedømmelser, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2. Hvis der er noget problem med de logistik, eller produkter, så sørg for at kontakte os inden de forlader negative feedbacks eller hæve tvist.Vi har fuldstændig aftersales-service-system til din rådighed hele tiden.Kommunikation med os, er altid den bedste og hurtigste måde at løse et problem.

3. Der er altid en måde at løse et problem ved kommunikation og gensidig forståelse.Du kan kontakte os ved enten af nedenstående måder:

A. Via Bbhandel.dk Besked eller For Beskeder

B. Via Trade Manager

C. Via e-Mails eller andre kontakter

Model-Nummer HMME TI
Service 15-Dages ubetinget vende tilbage til tilbagebetaling
Mærke HURRIC MAT
Andre Dropshipping til rådighed
Materialer Gr. 2 Titanium
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Materiale titanium legering
Længde 6-20mm
Forbindelse Stop Skrue Af Titanium
farve Oprindelige Ti Farve, Upolerede

Skriv en anmeldelse

Titanium Stud Bolt M4 M5 M6 Socket Stop Skrue Oprindelige Ti Farve, som ikke er Poleret Hexagon Socket Ti Skruer Ti Fastener 12pcs

Titanium Stud Bolt M4 M5 M6 Socket Stop Skrue Oprindelige Ti Farve, som ikke er Poleret Hexagon Socket Ti Skruer Ti Fastener 12pcs

Relaterede varer