Sommeren Casual Mode Sexet Kvinder Ærmeløs Top Chiffon Halter ensfarvet Top i Hverdagen Style Vilde Vest Damer


Ny vare

kr32.55

kr48.55

-32%Tags: mini-spænde top, bluse afgrøde top, top vintage ringe, fila top vintage, puffy top, bonde top, halterneck top, backless top, halterneck hals, bra cami.

Tredive tusinde og fem hundrede tres fire

Produkt Beskrivelse:

Størrelse : S M L XL 2XL

Materiale : Polyester

Mønster : Solid

Farve Sort,Blå,Hvid,Pink

Om color: Som youl vide, de forskellige computere vises farver forskelligt, farven af det faktiske produkt kan afvige en smule fra de følgende billeder.Om størrelsen: 1. Check venligst skemaet omhyggeligt, før du købe varen, hvis du ikke ved hvordan til at vælge størrelsen, bedes du kontakte vores kunde service 2. Tillad 2-3cm forskelle på grund af manuel måling. (1cm=0.39 tommer, 1 inch=2.54 cm) 3. Vælge den større størrelse, hvis din størrelse på mellem to størrelser.

Om Billedet Fotos af produkter, der er i overensstemmelse med.Farve på produkt kan variere på grund af flash til kamera, belysning, indstilling af medhør.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.

Om Forsendelse

Efter betaling af din ordre, vil Vi sendte pakken inden 5 hverdage, undtagen Helligdage.KØBER er soley ANSVARLIG for FORTOLDNING af varer.Om shipping tid, er du nødt til at tjekke på forhånd, for at få oplysninger om leveringstiden for dit land Om at vende Tilbage I tilfælde af defekte produkter eller forkerte varer, som du fik, vil vi gensende eller refusion til dig.Kunder skal inspicere alle elementer ved modtagelsen, og underrette os inden for 3 hverdage, hvis anythins mangler eller er beskadiget.Vi vil ikke refundere shipping gebyr på afkast, der er ikke-defekt.

Inden for 14 dage efter modtagelsen, kan du returnere varen.Købere er ansvarlige for shipping gebyr for at returnere varen.

Om Feedback

Gør os en fordel at lade et 5 stjerner positiv feedback, hvis du er tilfreds med ordren og elementer.Vær venlig ikke hush til at efterlade os en negativ feedback, hvis du ikke er tilfreds med de ordrer, men lad os en chance for at løse det for dig.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.Modtager Adresse, Skrive dit fulde navn og husnummer i din leveringsadresse, når du afgiver en ordre, fordi Rusland har en ny regel nu, post office vil ikke sende pakker til dig, hvis du ikke skriver deres fulde navn.Endelig har vi ikke kan påtage sig ansvar.

Oprindelse KN(Oprindelse)
toppe Casual
Model-Nummer top
Toppe Type Tank Tops
Mønster Type Solid
Materiale Polyester
Stof Type Klædes
Stil Casual
Sommeren Casual Mode Sexet kvinder
Tøj Længde Almindelig
Alder Alderen 18-35 År
Dekoration INGEN

Skriv en anmeldelse

Sommeren Casual Mode Sexet Kvinder Ærmeløs Top Chiffon Halter ensfarvet Top i Hverdagen Style Vilde Vest Damer

Sommeren Casual Mode Sexet Kvinder Ærmeløs Top Chiffon Halter ensfarvet Top i Hverdagen Style Vilde Vest Damer

Relaterede varer