Fabrikken Engros Ny Pet Supplies Små og Mellemstore Hund Vinter Varm Kanin Øre Tøj Tykkere Tøj


Ny vare

kr72.95Tags: golden retriev, stor frakke til hunden, pels hund vinter, klud hund, golden retriever jakke, dog jakke vinter, chihuahua regnjakke, stor hund jakke, dog tøj til golden retriever hunde, afrikanske taske og sko sæt.

I. Engros Vejledning

1. Selskabets Produkter Understøtter Blandede Parti, Så Din Udvalg Er Rig, Hovedstaden Vil Ikke Være Overfyldte, og Erhvervslivet Vil Være Lettere at Gøre.

2. Engros Betingelser: Levering over 200 Yuan.

3. Hvis Produktet Har en bred Vifte af Stilarter og Farver, Vi Vil Distribuere Dem Jævnt, Når du sender, så Prøv at Give Dig Hot Styles!

4. Prøven Regler: Se på Prøve to Gange på Engros-Pris, og vende Tilbage Forskellen næste Gang.

II.Transport Instruktioner

1. Mode fra Afsendelsen Der Er Tre: den Helt Logistik.Almindelige Kontrolleret.Hurtig .

Fragt Reference Link:

2. Alle Produkt-Citater, der Ikke Omfatter Porto, Fragt og Afgifter (Fragt Skal Betales af Kunden Selv).For at Spare Fragt Udgifter og Fremskynde Transport, Byer, Hvor Yiwu Logistik, samt Auto Transport Kan opnå Generelt Brug Logistik, samt Auto Transport at Levere Varer.Vi Støtter Også Jiaji, Debon og Huayu Logistik (Hvis Der Er en, der er Udpeget Logistik, Kan Vi Sende Det til Dig).

3. Leveringstid: på Grund af den Store Engros-Volumen, Skal Du Placere en Ordre til Lageret for det Første, og Derefter Arrangere Fordeling af Fragt, Emballage og Træ-Ramme.Vi Plejer at Levere Varen Inden for 72 Timer, Så Du Behøver ikke Bekymre dig om Kunder og Venner, det Er Godt at Placere en Ordre på Forhånd, Tak for Din Forståelse.

III.efter-Salg Service

Læs Selskabets Engros Instruktioner, after-Sales-Service, Betaling og Transport Instruktioner Omhyggeligt før du køber, Så Begge Parter Kan Kommunikere og Samarbejde Bedre..

1. Vedhæftede Billeder af Produktet Er Kun til Reference.På grund af Opdatering Eller Forbedring af Kvaliteten af Produktet, Nogle Konfigurationer, Farver, Stilarter Osv.Kan Ændres uden Forudgående Varsel.Ordrer Er Underlagt Fysiske Objekter.

2. om Problemet Produkt Håndtering?

Virksomheden Er Ansvarlig for Hele Processen af at Sælge Produkter.Vi Vil gøre Vores Bedste for at Gøre det Godt i Produktet Inspektion og Verifikation.Vi Vil gøre Vores Bedste for at Gøre det Godt i Produktets Emballage.Vi Vil Også gøre Vores Bedste for at Samarbejde med Velrenommerede Logistik Virksomheder og er god til at Kommunikere for at Sikre Ankomsten af Varer.Sikre Ankomsten af Varer.I Tilfælde af 1. Produkt Fejl, Degumming og Andre Problemer, Vi Vil Forhandle med Dig gennem God Kommunikation og efter-Salg. 2. Hvis Du har Brug for Tilbehør, Genudstedelse af Dem, Når Du Får Dem næste Gang.Hvis Du har Brug for at Returnere Produktet fragtomkostninger Afholdes af Køber.Fastholdelsen af Princippet om Gensidig Fordel, Tror jeg, at Selskabet Vil Arbejde Hårdt for Din Tillid.Fordi, Når Du Vælger Leverandører, Vælger Vi Også Kunder.Vi Ønsker Blot at Vælge et langsigtet samarbejde om Kunder til at Udvikle sig Sammen.

Da Det Er Engros, Levering Mængde Er Meget Stor, Er Det Umuligt at Kontrollere, Om Der Vil Være dårligt for Hver enkelt.Mulige Problemer kan være Forkert Produkt, Levering, Produkt af Kvalitet Problemer, Beskadiget Emballage, Beskadiget Transport, og Mindre Fejl i Produktet.

3. Hvis Du Har Spørgsmål efter at have Modtaget de Varer, Bedes du Kontakte Din Kundeservice.Bedre efter-Salg Service for Dig

4. Hvis Vi Leverer Varerne i Tide, men det Fragt Firma Forsinkelser Levering Periode, Eller Andre Tab, Vil Vi Ikke være Forsynet med det Pågældende Ansvar og Erstatning.

5. Kunden Modtager Varen 4 Dage Kernen for den Mængde og Kvalitet af produkter, Hvis Der Er Noget Problem, Rettidig Feedback til after-Sales Kundeservice.Der Er Ingen Indsigelse Inden for 4 Dage efter modtagelse af Varerne.Det Skønnes, At Der Er Noget Problem med Dette Samarbejde og Indgå Transaktionen.Hvis Du Ikke Er Tilfreds Subjektivt og Tage Fantasi, som en Grund, Vil Du Ikke Acceptere den Retur uden Problemer med Kvaliteten.Kontroller også omhyggeligt, at Emballagen før Levering,

6. Bemærk at Kommunikere med Vores Kundeservice, inden du Returnerer Produktet til at Bekræfte Kategorien Produkt og Mængde.Hvis Du Returnerer Varer, der Direkte og uden Varsel, at Vi Ikke Vil Håndtere Det.Hvis det Returnerede Produkt Er blevet Beskadiget, Skal Vi Beholde den Originale Emballage og Bære Risikoen for Skader.Hvis det Returnerede Produkt Er blevet Beskadiget, Vil Vi Ikke Refundere Det.

7. Vær venlig Ikke at Returnere Varer, Der Ikke Er Vores Selskab, Så som at Bringe Ulemperne til Dit Afkast.

IV.Betalingsmetode

1. Direkte Bank-Indbetaling

2. Alipay Betaling

V. Firma Kontakt Oplysninger

Alibaba Cloud, Cloud Computing-Websted: https://shop1464886860434.1688.com

Alibaba-Konto: Humør Pet Produkter

Firma Tlf: 0579-85210307

Selskab E-Mail: [email protected]

Materiale Cashmere
De Vigtigste Downstream-Platform Ønsker, Amazon, AliExpress, Uafhængig Station, Lazada, EBay
Autoriseret Eget Brand Is
Kategori Pet Tøj
Anvendelsen af Køn Et Generelt Formål
Item B36404
Størrelse XS,S,M,L,XL
Om Patentet Kilde No
Uanset om Eller Ikke at Importere No
farve Pink, grå
Produkt Kategorier Firbenede Kæledyr Tøj
Oprindelse KN(Oprindelse)
Oprindelsen af Zhejiang
Stil Prinsesse

Skriv en anmeldelse

Fabrikken Engros Ny Pet Supplies Små og Mellemstore Hund Vinter Varm Kanin Øre Tøj Tykkere Tøj

Fabrikken Engros Ny Pet Supplies Små og Mellemstore Hund Vinter Varm Kanin Øre Tøj Tykkere Tøj

Relaterede varer