Wintre Varm Og Vindtæt Kat Og Hundehus Bærbare Sammenklappelig Vandtæt Pet Telt, Kæledyr, Hus, Hund, Hus Med Håndtag Kat Hus


Ny vare

kr85.36

kr164.21

-48%Tags: bed hunden, kurv kat, bånd kæledyr, hund i huset udendørs, lepim, chat jouet, barbi shirt, kat, hus, træ, pet telt, varm haj hund i huset.

Bærbare sammenklappelig vandtæt telt for pet hus, hund, hus med håndtag

Bullet Punkter: 1、Store og mellemstore Pet Hus: Farverige stiplede hus kæledyr, hus, uden brug af værktøj montering, gør det muligt at være placeret hvor som helst, stor kapacitet, der er egnede til de fleste hunde og katte kæledyr.

2、Holde Varmen: Semi-lukket pet reden, forrude rundt for at beskytte kæledyr fra den hårde vinter.

3、esign med Håndtag: Der er et håndtag på toppen af den kennel, der er bekvemt for flytning, rengøring eller gå ud til enhver tid.

4、Aftagelig og Foldbar: Let at samle, let at rengøre og opbevare.

5、Bred Anvendelse: hund i huset kan placeres i hjemmet, garagen, balkon, stald, gangen og andre steder.

Funktioner:

1. Store og mellemstore Pet Hus: Farverige stiplede hus kæledyr, hus, uden brug af værktøj montering, gør det muligt at være placeret hvor som helst, stor kapacitet, der er egnede til de fleste hunde og katte kæledyr.

2. Hold Varm: Semi-lukket pet reden, forrude rundt for at beskytte kæledyr fra den hårde vinter.

3. Design med Håndtag: Der er et håndtag på toppen af den kennel, der er bekvemt for flytning, rengøring eller gå ud til enhver tid.

4. Aftagelig og Foldbar: Let at samle, let at rengøre og opbevare.

5. Bred Anvendelse: hund i huset kan placeres i hjemmet, garagen, balkon, stald, gangen og andre steder.

Specifikationer:

Materiale: polyester stof og høj tæthed svamp

Farve: kaffe, brun

Størrelse: 55*35*40 cm/21.65*13.78*15.75 tommer

Vægt: ca 420g

Velegnet til: katte og hunde osv.Til rådighed indendørs og udendørs.

Packing Liste:

1*Hund I Huset

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Er Smart Enhed No
Funktion Øko-Venligt
Materiale polyester stof og høj tæthed svamp
Oprindelse KN(Oprindelse)
Navn pet house
Størrelse about 55*35*40cm/21.65*13.78*15.75 inch
farve Kaffe, Brun
Vægt about 420g

Skriv en anmeldelse

Wintre Varm Og Vindtæt Kat Og Hundehus Bærbare Sammenklappelig Vandtæt Pet Telt, Kæledyr, Hus, Hund, Hus Med Håndtag Kat Hus

Wintre Varm Og Vindtæt Kat Og Hundehus Bærbare Sammenklappelig Vandtæt Pet Telt, Kæledyr, Hus, Hund, Hus Med Håndtag Kat Hus

Relaterede varer