2019 nye Ægte bære silikone formen bærer type silikone hjemmet køkkenet at bage kager dekoration værktøjer


Ny vare

kr115.54Tags: luna s, køkken lift, mp3-armbånd, oplader solen, id107, powerbank solen, bjørn skimmel, Ris, stol unicorn, smartphone solen.

2019 nye Ægte bære silikone formen bærer type silikone hjemmet køkkenet at bage kager dekoration værktøjer

Beskrivelse Konto Navn silikone formen mor og barn Materiale 100% food grade silikone Mærke Navn LXYY størrelse/cm

5CM

8CM*10CCM vægt/g 285g Oprindelsessted Beijing, kina Certifikat LFGB/FDA/CE/EU/SGS Forbrug kan bruges til at gøre fandont kage dekoration, isskulpturer, gum paste, sæbe, frugt gelé -, sukker -, og 3D chokolade.Produkt Features 1. Harmløse, ugiftige og fødevarer af høj kvalitet silikone materiale 2. Temperaturområde: -40F til +446F (-40°C til +260°C) 3. Let at vaske og håndtag 4. Professionel og genanvendelige produkt, nem at opbevare og transportere 5. Alle former for nyhed designs Kundens design er weclome farve enhver farve du kan lide Pakning Polybag emballage er til rådighed Pakning som kunde anmodning Port Tianjin Betaling, T/T, Western union, Paypal prøve for acceptabel leveringstid

3-7 dage eller afhængigt af kunder' ordremængde

Produkt Beskrivelse

Dette høj-kvalitets silicone mould kan du nemt oprette perfekte baby elementer til at dekorere dine kager.Formen er blød og fleksibel, hvilket gør det let at fylde med fondant eller gum paste og fjerne det støbte stykker.Efter unmoulding, støv med glans eller pearl støv eller farve, som vi ønskede.

Materialer: Silikone

Pleje: Top-rack i opvaskemaskinen eller vaskes af med vand og sæbe og tør luft (hvis den er tørret med et håndklæde, og formen vil afhente fnug fra håndklæde)

Produkt af kina

At bruge, massere en lille mængde fondant eller gum paste indtil glat, støv med majsstivelse, og tryk det derefter ind i formen (ikke støv skimmel i sig selv, da dette vil resultere i et tab af detaljer).Pop støbt fondant eller gum paste ud ved forsigtigt at holde formen med din tommelfinger på toppen og fingre på bunden af formen, og spænder den ud og op.For dybt eller meget detaljerede forme, stil den fyldte formen i køleskab eller fryser i 15 - 30 minutter, for at give fondant eller gum paste til at sætte fast, og gør det nemt at de-moulding

BEMÆRK: Hulrum dimensioner (hvor det er angivet), er omtrentlige og generelt henvise til de dimensioner af hulrummet åbning, produkt, fremstillet af formen kan være mindre eller større end dimensionerne bemærkes, afhængigt form og style af hulrum

Vores mission er fokuseret på Kvalitet, Service og Pris

Vores virksomhed er en kombination af produktion og handel med 2 års erfaring i produktion.

Service: Vi yder rådgivning til silikone gummi del tekniske oplysninger samt en effektiv efter-salg svar for at begrænse eventuelle forsinkelser eller affald for din investering i projektet skabelse og produktion.

Kvalitet: Alle produkter er i overensstemmelse med fødevaresikkerhed internationale regler.RHOS , Amerikanske FDA, Tyskland LFGB.

Pris: Baseret på vores erfaring i produktion procedure og godt designet produktion tidsplan,kan vi reducere produktionsomkostningerne og øge din konkurrenceevne.

Vores service

Med vores princip om "kvalitet og gensidig fordel, kunderne først", vi oprigtigt ser frem til at samarbejde med venner fra hele verden for udvikling i fremtiden.Du er velkommen til at handle hos os, og gøre business forhandlinger med os.

fordel

1.Real producent, afsluttet bagning værktøjer kategori

2.professionelt design og salg team

3.one-stop-sourcing service

4.kvalitetskontrol og levering til tiden er strengt kontrolleret

5.beliggende i hovedstaden i kina, Beijing, med perfekte faciliteter

Kage Værktøjer Type Skimmelsvampe
Brug formen til at lave sæbe, stearinlys, kage dekoration, candy
logo Tilpasset
Sjofelt Billede No
Seksuelt Suggestive No
Materiale 100%fødevaregodkendt silikone
Værktøjer Type Skimmelsvampe
Oprindelse Beijing (Kina)
Funktion Øko-venlige, Fyldt
Pakke opp pose / karton
Model-Nummer LX-Z608
Mærke LX skimmel
Silica gel kvalitet og af FDA og SGS certificering
farve farve sendt tilfældigt
Type Kage Værktøjer
Certificering SGS

Skriv en anmeldelse

2019 nye Ægte bære silikone formen bærer type silikone hjemmet køkkenet at bage kager dekoration værktøjer

2019 nye Ægte bære silikone formen bærer type silikone hjemmet køkkenet at bage kager dekoration værktøjer

Relaterede varer